Jognyilatkozat

Honlapunkon elhelyezett valamennyi információ csupán tájékoztatásul szolgál, az nem minősül jogi tanácsnak és ezen információk átadása nem hoz létre a PV Partners (székhely: 1115 Budapest, Keveháza utca 1-3.; kamarai nyilvántartási név: PV Ügyvédi Társulás) bármely tagja és a honlap látogatója között ügyvéd-ügyfél jogviszonyt. Honlapunk olvasója számára javasoljuk, hogy az őt érintő jogi kérdésekben a PV Partnershez forduljon tanácsért. A PV Partners törekedett arra, hogy a honlapon elhelyezett információk helytállóak legyenek. PV Partners bármely tagja kizárja azonban felelősségét a honlapon szereplő bármely információ felhasználásából eredő kárért. A honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, amelynek jogosultja a dr. Pintér Attila Ügyvédi Iroda.

A PV Partners az ügyvédi társulásról és az ügyvédi irodaközösségről szóló 8/2017. (XI. 20.) MÜK szabályzat alapján létrehozott ügyvédi társulás jogi formájában működik. Az ügyvédi társulás tagjai: a dr. Pintér Attila Ügyvédi Iroda, mint vezető tag és a Vámosi Róbert Ügyvédi Iroda, mint társiroda.

A PV Partners és annak tagjai a Budapesti Ügyvédi Kamarának a tagjai, melynek honlapja az alábbi linken érhető el: http://www.bpugyvedikamara.hu/